martes , 3 octubre 2023
Inicio - Mutxamel Actual - COMPROMÍS PER MUTXAMEL VA PRESENTAR AL PLENARI DEL MES DE JUNY UNA MOCIÓ PER A SUBVENCIONAR EL PAGAMENT DE LA TAXA DE RECOLLIDA DE RESIDUS SÒLIDS URBANS.

COMPROMÍS PER MUTXAMEL VA PRESENTAR AL PLENARI DEL MES DE JUNY UNA MOCIÓ PER A SUBVENCIONAR EL PAGAMENT DE LA TAXA DE RECOLLIDA DE RESIDUS SÒLIDS URBANS.

El grup municipal Compromís per Mutxamel proposa aquesta moció amb l’objectiu de fomentar el reciclatge.

Compromís per Mutxamel és conscient de la problemàtica que patim amb la sobreproducció de residus. Mutxamel compta amb un ecoparc, que té com a objectiu principal realitzar una gestió adequada dels residus: Paper-cartró, vidre, envasos, metalls i ferralla, tèxtils, electrodomèstics, residus de poda, runes, olis de fregir i d’automoció, bateries de cotxes, piles i tubs fluorescents, medicaments i radiografies. Així com també d’envasos de dissolvents i pintures.

A més a més, disposa d’un servei de recollida a la porta dels usuaris dos dies per setmana (dilluns i dijous), i de tant en tant hi ha una unitat mòbil al carrer Ramón y Cajal.

Segons Conxi Martínez, regidora de Compromís per Mutxamel, cal ser conscients de la necessitat de la lluita per la reducció de residus i el beneficis que això aporta als ecosistemes.

Per la seua part, Lluís Pastor, portaveu del grup municipal Compromís per Mutxamel, assegura que l’objectiu principal d’aquesta moció, a més a més de fomentar la consciència col·lectiva de la quantitat de residus que generem amb la conseqüència que això té en els ecosistemes, és que es premie amb l’estalvi de part de la taxa aquelles persones que més reciclen.

El Grup Municipal agraïx a la resta de Grups Municipals el vot a favor d’aquesta moció que es va aprovar per unanimitat i com hem dit proposa que es facen campanyes per a fomentar el reciclatge i una rebaixa en la taxa de la brossa per a les famílies que més reciclen.

Puedes ver también...

5 oros para el Club de Taekwondo Orhum Tao de Mutxamel

Éxito rotundo para el Club de Taekwondo Orhum Tao de Mutxamel en la última jornada …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *