lunes , 3 octubre 2022
Inicio - Mutxamel Actual - LA SM L’ALIANÇA REP EL PRIMER PREMI FOMENT DEL VALENCIÀ AJUNTAMENT DE MUTXAMEL

LA SM L’ALIANÇA REP EL PRIMER PREMI FOMENT DEL VALENCIÀ AJUNTAMENT DE MUTXAMEL

L’entitat musical ha rebut el primer premi Foment del Valencià Ajuntament de Mutxamel que este any s’ha convocat per a distingir aquelles associacions del municipi que fan ús del valencià i així li donen valor en l’àmbit social.

La comissió de valoració, presidida per Rafael García Berenguer, va estar format per Inmaculada Pérez Juan, Leandre Iborra Polo, M. Carme Llorca Sellés i Immaculada Pastor Gosálbez.

El premi, dotat amb 1.000 €, destaca la labor que fa l’entitat local SM L’Aliança com a dinamitzadora del valencià en tots els àmbits, tant els formals com els menys formals, amb la qual cosa contribuïx a fomentar i normalitzar l’ús de la llengua pròpia en la nostra localitat.

A més a més, es convertix en model perquè altres entitats facen ús del valencià en tots els àmbits d’actuació; i contribuïx, així, a promoure bones pràctiques per a potenciar i afavorir l’ús social del valencià.

LA SM L’ALIANÇA RECIBE EL PRIMER PREMI FOMENT DEL VALENCIÀ AJUNTAMENT DE MUTXAMEL

La entidad musical ha recibido el primer premio Foment del Valencià Ajuntament de Mutxamel que este año se ha convocado para distinguir aquellas asociaciones del municipio que hacen uso del valenciano y así le dan valor en el ámbito social.

La comisión de valoración, presidida por Rafael García Berenguer, estuvo formado por Inmaculada Pérez Juan, Leandre Iborra Polo, M. Carme Llorca Sellés e Inmaculada Pastor Gosálbez.

El premio, dotado con 1.000 €, destaca la labor que hace la entidad local SM L’Aliança como dinamizadora del valenciano en todos los ámbitos, con lo cual contribuye a fomentar y normalizar el uso de la lengua propia en nuestra localidad.

Además, se convierte en modelo para que otras entidades hagan uso del valenciano en todos los ámbitos de actuación; y contribuye, así, a promover buenas prácticas para potenciar y favorecer el uso social del valenciano.

 

 

 

 

 

 

Puedes ver también...

NUEVAS INCORPORACIONES EN EL AYUNTAMIENTO DE MUTXAMEL, GRACIAS A UNA SUBVENCIÓN CONCEDIDA POR LABORA: PROGRAMAS EMERGE Y EXPLUS anualidad 2022

El pasado 1 de septiembre se incorporaron a trabajar un total de 10 trabajadores gracias …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *