Un projecte de coeducació pel CEIP Crist de la Pau

Tindaya Educació, entitat que desenvolupa projectes educatius a la província d’Alacant, durà a terme el seu programa «Co.Educ-Art» en el CEIP de Sant Joan Cristo de la Paz

Durant el passat mes d’abril es va obrir la possibilitat de dur a terme un projecte de coeducació en un dels centres educatius de primària de Sant Joan, a través de la col·laboració entre Diputació i Ajuntament. Les corresponents àrees d’igualtat van fer la gestió perquè finalment tirés endavant.

«Des de la regidoria d’igualtat tractem sempre de mantenir una oferta àmplia i de qualitat quant a tallers i formació que puguen impartir-se als diferents centres educatius del nostre municipi. I també tractem de destinar moltes de les accions a la població més jove i alumnat de diferents edats, ja que la prevenció de la violència masclista i l’educació en igualtat ha de treballar-se, especialment, en l’àmbit educatiu» explica la regidora d’igualtat, Clara Rodríguez.

Així doncs, des del principi es va mostrar interès en el projecte «Co.Educ-Art» de l’entitat Tindaya Educació que oferia l’àrea d’Igualtat de la Diputació Provincial, amb l’objectiu d’aconseguir que, almenys una de les seues edicions pogués desenvolupar-se en un centre d’educació primària de Sant Joan. En aquest cas, es tracta del Cristo de la Paz i el públic destinatari serà el grup de 4t de primària.

Segons apunta l’edil d’igualtat «aquest taller formatiu tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de setembre i es tracta d’un projecte innovador i creatiu que ofereix a l’alumnat recursos didàctics destinats a desvetllar prejudicis i estereotips sexistes per promoure el valor de la igualtat entre dones i homes«.

Una vegada finalitzat el taller es remetrà una memòria d’aquesta activitat en el municipi a l’àrea d’igualtat i, des d’aquí, «esperem poder seguir comptant amb aquest o altres projectes similars que puguem oferir també en el nostre municipi a altres centres de primària» postil·la Rodríguez.

Puedes ver también...

El Ayuntamiento aprueba por unanimidad el Plan de Colonias Felinas de Sant Joan

La concejala de Sanidad, Julia Parra destaca el consenso logrado para aprobar un plan que …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.