lunes , 29 mayo 2023
Inicio - Sant Joan Actual - Un projecte de coeducació pel CEIP Crist de la Pau

Un projecte de coeducació pel CEIP Crist de la Pau

Tindaya Educació, entitat que desenvolupa projectes educatius a la província d’Alacant, durà a terme el seu programa «Co.Educ-Art» en el CEIP de Sant Joan Cristo de la Paz

Durant el passat mes d’abril es va obrir la possibilitat de dur a terme un projecte de coeducació en un dels centres educatius de primària de Sant Joan, a través de la col·laboració entre Diputació i Ajuntament. Les corresponents àrees d’igualtat van fer la gestió perquè finalment tirés endavant.

«Des de la regidoria d’igualtat tractem sempre de mantenir una oferta àmplia i de qualitat quant a tallers i formació que puguen impartir-se als diferents centres educatius del nostre municipi. I també tractem de destinar moltes de les accions a la població més jove i alumnat de diferents edats, ja que la prevenció de la violència masclista i l’educació en igualtat ha de treballar-se, especialment, en l’àmbit educatiu» explica la regidora d’igualtat, Clara Rodríguez.

Així doncs, des del principi es va mostrar interès en el projecte «Co.Educ-Art» de l’entitat Tindaya Educació que oferia l’àrea d’Igualtat de la Diputació Provincial, amb l’objectiu d’aconseguir que, almenys una de les seues edicions pogués desenvolupar-se en un centre d’educació primària de Sant Joan. En aquest cas, es tracta del Cristo de la Paz i el públic destinatari serà el grup de 4t de primària.

Segons apunta l’edil d’igualtat «aquest taller formatiu tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de setembre i es tracta d’un projecte innovador i creatiu que ofereix a l’alumnat recursos didàctics destinats a desvetllar prejudicis i estereotips sexistes per promoure el valor de la igualtat entre dones i homes«.

Una vegada finalitzat el taller es remetrà una memòria d’aquesta activitat en el municipi a l’àrea d’igualtat i, des d’aquí, «esperem poder seguir comptant amb aquest o altres projectes similars que puguem oferir també en el nostre municipi a altres centres de primària» postil·la Rodríguez.

Puedes ver también...

El PP de Sant Joan recuperará Protección Civil para aumentar la seguridad en situaciones de emergencias

Santi Román: “El PSOE no ha hecho nada por promover la seguridad ciudadana y la …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *