ACTIVITAT IES MUTXAMEL. 25 NOVEMBRE.

El dia 25 de novembre és el  Dia Internacional de la Eliminació de la Violència Contra la Dona. Aquesta  violència és la que s’exerceix contra les dones pel fet precisament de ser dones i el seu origen es troba en la falta d’igualtat en les relacions entre homes i dones. Es tracta d’un problema social present tant en l’àmbit domèstic com en el públic, en diferents vessants: física, sexual, psicològica, econòmica, cultural i altres.

Els  centres escolars de Mutxamel junt amb l’Ajuntament  volem fer una commemoració conjunta per tal de fer el més visible possible la nostra postura contra qualsevol tipus de violència contra la dona i en defensa d’un amor en peu d’igualtat.

A l’IES Mutxamel pretenem realitzar una «obra» mitjançant l’acumulació de sabates pintades de roig basant-nos en l’obra «Sabates roges» de l’artista mexicana Elina Chauvet. La instal·lació serà una manifestació de denúncia contra els assassinats de dones i, en general, contra la violència masclista.

Sol·licitem que alumnat, famílies, professorat i personal no docent participeu d’aquesta obra portant  qualsevol tipus de sabates que pugueu aportar, com més millor.

El dia que arreplegarem les sabates serà dimarts 6 de novembre. L’alumnat portarà les sabates en bosses (en les bosses lliurades es posarà de manera visible el nom i curs de l’alumnat) a les 8.00 al hall de l’institut.

Gràcies i una salutació cordial.

Puedes ver también...

ARIADNA ARROYO, GIMNASTA DEL CLUB GIMNASIA RÍTMICA MUTXAMEL, CLASIFICADA PARA EL CAMPEONATO NACIONAL BASE

El pasado 9 de marzo, se celebró en el polideportivo de Ontinyent, la Fase Autonómica …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.